I grenseland mellom jus og økonomi

Magnus Legal ble startet i 2005 under navnet Visma Advokater. Ideen var at vi skulle komplettere Vismas øvrige tjenester på regnskap, lønn og rådgivning ved å drive advokatvirksomhet med fokus på kvalitet innen skatt, merverdiavgift og annen forretningsjus.

Fra starten i Bergen for mer enn 10 år siden har vi vokst raskt og har nå kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Vi har kunder over hele landet og advokater som spesialiserer seg innen en rekke forretningsjuridiske fagområder.

I 2016 solgte Visma outsourcing-selskapene. Visma Advokater byttet navn til Magnus Legal. De andre selskapene som tilhørte BPO-divisjonen har byttet navn til Azets. Magnus Legal og Azets bevarer det tette samarbeidet, slik at våre kunder fortsatt får alle tjenestene de trenger på ett sted.

Litt annerledes

Det som skiller oss fra våre konkurrenter er vårt fokus på praktiske løsninger. Når lovverket påvirker bedriftens økonomi, skal vi gi deg konkrete råd som lett kan anvendes i din bedrift. Våre advokater ser ikke på jus som et separat fag. Vi forstår hvordan lovverket har betydning for din daglige drift. Vi gir deg den hjelpen du trenger.

Helt fra starten har vi fokusert på personlig service, nære kunderelasjoner og høy kvalitet innen våre spesialfelt. Ønsker du deg en dyktig advokat som gjør det lille ekstra for å utgjøre en forskjell for deg og din bedrift har du kommet til rett sted.

Karriere

Magnus Legal har en visjon: Å være den beste arbeidsgiver. Vi tror nemlig at nøkkelen for å lykkes som advokatfirma er å ha dyktige medarbeidere som trives på jobb.

Priser og betingelser

Timesatsene avhenger av advokatens/advokatfullmektigens stilling og erfaring. I tillegg tas sakens art og vanskelighetsgrad, oppnådde resultater, de verdier saken gjelder og eventuell gjeldende tidsfrister til betraktning ved fastsettelse av salær.

Trenger du advokat? Kontakt oss i Magnus Legal.

Kontakt meg (web)

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til at Magnus Legal kan benytte seg av oppgitt kontaktinformasjon til å kontakte deg for å besvare ditt spørsmål. Det vises for øvrig til vår erklæring om personvern og cookies.