Hei, jeg heter Magnus. Hva kan jeg hjelpe med?

Hva innebærer dette for våre kunder?

Våre advokater trives på jobb og det vises i forholdet til våre kunder. Personlig service og et nært og uformelt samarbeid med sterk tillit bidrar til gode kundeforhold og langvarige relasjoner. 

 

Våre ansatte er heller ikke redde for å spørre hverandre om råd. Ingen spisse albuer betyr at kundene alltid får de beste rådene vi har å gi.

Hva innebærer det for våre medarbeidere?

Våre medarbeidere har forskjellige behov, og forventningene til arbeidsgiver varierer fra person til person. Derfor tilbyr vi en fleksibel arbeidshverdag, basert på tillit. Du kan jobbe selvstendig, men er samtidig del av et felleskap hvor du kan få råd, oppfølging og faglig utvikling. Våre medarbeidere oppmuntres til å legge frem og å utvikle sine gode ideer. Vi tilrettelegger slik at alle skal kunne nå sine karrieremål og ha den fremgangen de ønsker.

Ledige stillinger

For å lykkes hos oss må du ønske å jobbe direkte med kunder, og raskt kunne forstå problemstillinger der målet er å finne praktiske løsninger som er verdifulle for kundene. Vi publiserer alle våre ledige stillinger i vår karriereportal.

 

Besøk Karriereportal 

Leveransekultur

I Magnus Legal har vi en flat og lite hierarkisk forretningsstruktur. Det betyr at alle har kundeansvar og dermed ansvar for at kunden er fornøyd. Fornøyde kunder vokser ikke på trær, og det er viktig for oss at alle våre ansatte forstår hvor viktig det er med oppfølging og å gi en god leveranse. Det dreier seg om kompetanse, ansvar og engasjement, og vi kaller det for leveransekultur.

Advokatkarriere Leveransekultur Hv

"Meget kompetente mennesker på hver sine fagområder. Oser av tillit og kvalitet!"

Kjetil Holmefjord

/

daglig leder, COMM BROKER BERGEN AS

Magnus Legal Academy

Magnus Legal Academy er vår arena for kompetanseutvikling internt. Vi setter jevnlig opp kurs i alt fra markedsføring og salg til skatterett, regnskapsforståelse og etikk. Vi må sikre at våre ansatte er i stadig utvikling og henger med på lovendringer og annet som har betydning for våre kunder.

Magnus Legal Academy arrangeres i tillegg til eksterne kurs som våre ansatte deltar på, og byr på en god anledning til å møte kolleger fra de andre byene.

Advokatkarriere Academy

Møt noen av oss:

 

"Jeg liker menneskene, at vi har et sterkt faglig miljø og er flinke til å spille hverandre gode. Jeg liker også at vi er fremoverlent og ser mulighetene i digitale løsninger."


Elisabeth Cramer - advokat i Oslo

 

"Jeg har de beste kollegene. Både profesjonelt og sosialt. Jeg setter stor pris på at vi samarbeider på tvers og at jeg har daglig kontakt med kollegene i de andre byene."


Christina Fahle - advokat i Stavanger

 

Henrik var trainee hos oss mellom sitt fjerde og femte studieår på jussen. Les mer om Henriks traineeopphold her: Mitt trainee-opphold hos Advokatfirmaet Magnus Legal AS


Henrik Moen - advokat ved Oslokontoret

Sosialt miljø

Det sosiale miljøet har fra dag en vært noe av det vi verdsetter høyest i Magnus Legal. Takhøyde, humor, samarbeid, vennlig konkurranse, samlinger og turer er noen stikkord.

Hvert år har vi en fellessamling, og tidligere år har turen gått til både Marrakech, Praha og Gardasjøen. Suksessfaktoren for å opprettholde det gode sosiale miljøet er at alle bidrar. Vi har positiv innstilling og er stolte av arbeidsplassen vår.

Advokatkarriere Sosialt Luer

Internasjonal satsing

Vårt hovedsatsningsområde fremover er internasjonale kunder - utenlandske selskap som skal jobbe i Norge og norske selskap som skal ut i verden. Vårt mål er å hjelpe disse med alt som trengs for å ha suksess.

Da er det ikke bare juss, men også internasjonal forståelse, samarbeid og evnen til kommunikasjon som må til. Fremtidens medarbeider i Magnus Legal bør ha noen av disse ferdighetene eller et brennende ønske om å lære seg det.

Magnus Legal er medlem av MSI Global Alliance. Dette internasjonale nettverket arrangerer jevnlige samlinger hvor Magnus Legal har utmerket seg som en engasjert og viktig partner.

Advokatkarriere Internasjonal

Trainee

Flere av våre fast ansatte, startet en gang som trainee hos oss. Et traineeopphold gir deg et godt inntrykk av hverdagen som forretningsadvokat hos Magnus Legal.

 

Du får spennende og varierte arbeidsoppgaver og profesjonell oppfølging underveis. Du vil knytte kontakter for fremtiden og sitte igjen med kunnskap, erfaring og praktisk innsikt som du vil ha nytte av videre i dine studier. Ta kontakt om du vil vite mer.