Vår visjon er å være den beste arbeidsgiver

Magnus Legal har en visjon: Å være den beste arbeidsgiver. Vi tror nemlig at nøkkelen for å lykkes som advokatfirma er å ha dyktige medarbeidere som trives på jobb. Vi tilbyr derfor et faglig og sosialt miljø med gode utviklingsmuligheter for den enkelte.

Hva innebærer dette for våre kunder?

Våre advokater trives på jobb og det vises i forholdet til våre kunder. Personlig service og et nært og uformelt samarbeid med sterk tillit bidrar til gode kundeforhold og langvarige relasjoner. 

Hva innebærer det for våre medarbeidere?

Våre medarbeidere har forskjellige behov, og forventningene til arbeidsgiver varierer fra person til person. Derfor tilbyr vi en fleksibel arbeidshverdag, basert på tillit. Du kan jobbe selvstendig, men er samtidig del av et felleskap hvor du kan få råd, oppfølging og faglig utvikling. Våre medarbeidere oppmuntres til å legge frem og å utvikle sine gode ideer. Vi tilrettelegger slik at alle skal kunne nå sine karrieremål og ha den fremgangen de ønsker

Vår avdeling i Oslo vokser og vi søker derfor etter en advokat eller en advokatfullmektig

Vi søker i utgangspunktet etter kandidater med noen års erfaring fra forretningsjus, gjerne innen selskapsrett eller fast eiendom. Til denne stillingen er det også veldig viktig at du har et digitalt hode. Det betyr at du må ha evne til å sette deg inn i nye digitale arbeidsverktøy og et ønske om å være med å sikre at Magnus Legal ligger langt fremme når det gjelder bruk av slike verktøy.

Les mer og søk på stillingen her

Trainee

Flere av våre fast ansatte, startet en gang som trainee hos oss. Et traineeopphold gir deg et godt inntrykk av hverdagen som forretningsadvokat hos Magnus Legal.

Du får spennende og varierte arbeidsoppgaver og profesjonell oppfølging underveis. Du vil knytte kontakter for fremtiden og sitte igjen med kunnskap, erfaring og praktisk innsikt som du vil ha nytte av videre i dine studier. Ta kontakt om du vil vite mer.

Kontakt oss om du vil vite mer!

Kontakt meg (web)

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til at Magnus Legal kan benytte seg av oppgitt kontaktinformasjon til å kontakte deg for å besvare ditt spørsmål. Det vises for øvrig til vår erklæring om personvern og cookies.