Personvern- og cookieserklæring

Behandling av personopplysninger og informasjonskapsler (cookies). For våre nettsteder gjelder følgende:

Personvern- og cookieserklæring

Advokatfirmaet Magnus Legal AS (heretter «Magnus Legal») eier nettstedet magnuslegal.no. Alt innhold som publiseres på våre nettsider tilhører Magnus Legal. Republisering er ikke lov med mindre det er gitt skriftlig tillatelse til dette. Ved å bruke våre nettsider, samtykker du til behandling av personopplysninger i henhold til denne erklæring.

Hva er personvern?

Personvern er retten til å bestemme over personopplysninger om en selv. Med personopplysninger menes alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Med behandling av personopplysninger mener man enhver bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter.

Behandling av personopplysninger

Magnus Legal v/ daglig leder er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger. Magnus Legal behandler personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og selger ikke dine personopplysninger til tredjeparter. Magnus Legal behandler ikke personopplysninger uten at det foreligger et lovlig behandlingsgrunnlag og ikke utover det som er nødvendig for å oppfylle et lovlig behandlingsformål. Våre underleverandører har kun tillatelse til å behandle personopplysninger på våre vegne i henhold til databehandleravtale og i henhold til våre krav om informasjonssikkerhet.

Opplysningene som blir samlet inn på våre nettsider vil kunne bli brukt til markedsføringstiltak som for eksempel invitasjon til seminarer, kurs, øvrige arrangementer, informasjon om våre tjenester samt annen direkte/indirekte markedsføring. Videre vil også innsamlede opplysninger kunne bli brukt til statistikk samt drift, vedlikehold og forbedring av våre nettsider.

Magnus Legal har ikke ansvar for innhold eller behandling av personopplysninger på eksterne nettsider.

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for, eller i henhold til oppdragsbekreftelse for eksisterende kunder. 

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i egne personopplysninger som behandles om deg. Du har også en rett til å kreve at personopplysninger om deg blir rettet, dersom disse viser seg å være uriktige eller ufullstendige. Videre har du rett til å bli glemt, hvilket betyr at du kan kreve at personopplysninger om deg blir slettet. Med mindre det foreligger et særskilt lovgrunnlag for fortsatt behandling av personopplysningene vil disse bli slettet. Du har også rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, og et samtykke til behandling av personopplysninger kan alltid trekkes tilbake. 

Vennligst se kontaktinformasjon nedenfor om du ønsker å komme i kontakt med oss.

Cookies og webanalyse

Magnus Legal benytter seg av cookies, også kalt informasjonskapsler, på våre nettsider. Cookies er en datafil som lagres på enheten du surfer fra. Magnus Legal bruker blant annet cookies for å analysere bruken av våre nettsider samt til markedsføringstiltak ved eksempelvis nedlastning av materiale fra vår nettside. Vi benytter oss av Google Analytics og HubSpot på våre nettsider.

Ved å bruke våre nettsider samtykker du til vår bruk av cookies. Du kan imidlertid i din nettleser blokkere og slette cookies. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan blokkere og tillatte bruken av informasjonskapsler i din nettleser kan du lese mer på nettvett.no sine nettsider her (ekstern nettside).

Hubspot vil be nettleseren din om å akseptere følgende cookies (ekstern nettside). Når du besøker våre nettsider, vil cookies spore deg anonymt frem til du avgir kontaktinformasjonen i et av våre skjemaer og gir oss ditt samtykke til indirekte/direkte markedsføring fra oss. Samtykket innebærer at informasjon du avgir kan sammenkobles med informasjonen som tidligere har vært anonymisert om din bruk av våre nettsider. Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan dette virker, kan du se her (ekstern nettside).

Google Analytics er et webanalyseverktøy som samler inn data og utarbeider statistikk slik at vi kan forbedre og utvikle våre nettsider. Alle data som blir samlet inn via Google Analytics på våre nettsider blir anonymisert før disse lagres av Google. Dersom du ønsker å reservere deg mot Google Analytics, finner du informasjon om dette her (ekstern nettside).

Vennligst vær oppmerksom på at ved å stenge for bruk av cookies vil du kunne oppleve at våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Våre underleverandører i forbindelse med drift av våre nettsider, webanalyse samt markedsføringstiltak er:

  • Inbound Norway AS
  • Markedspartner AS
  • HubSpot Inc.
  • Google Inc.

Sosiale medier

Vi har også profiler/sider i sosiale medier. Når du besøker disse sidene, eksempelvis vår selskapsside på Facebook, vil det sosiale mediet, eksempelvis Facebook, behandle dine personopplysninger og bruke informasjonskapsler. Mer informasjon om hvordan det sosiale mediet behandler personopplysninger og hvordan de bruker cookies finner du i det respektive sosiale mediet, eksempelvis Facebook sine sider for Personvern og Informasjonskapsler. I noen tilfeller kan vi via det sosiale mediet bruke disse opplysningene til å vise deg målrettede annonser.

Rekruttering

Magnus Legal oppbevarer innsendte jobbsøknader med CV og annen innsendt dokumentasjon slik at vi kan kontakte eventuelle interessenter om ledige stillinger i fremtiden. Slik informasjon lagres imidlertid kun dersom vi har fått et spesifikt, informert og aktivt samtykke til dette. Informasjonen lagres i HubSpot, og det er kun personell som har nødvendig behov for tilgang til dokumentasjonen som blir gitt tilgang til opplysningene. Videre lagres opplysningene i maksimalt tre år fra avsluttet søknadsprosess. Ved henvendelse fra tidligere jobbsøkere hos oss sletter vi selvfølgelig personopplysningene om vi blir bedt om dette før fristen på 3 år. Videre vil søkere ha krav på innsyn og retting i opplysningene vi har lagret.

Lovvalg og verneting

Eventuelle tvister skal behandles i henhold til norsk lov med Bergen tingrett som verneting.

Klage

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider (ekstern nettside).

Spørsmål

Om du skulle ha spørsmål til denne erklæringen eller du eksempelvis ønsker innsyn i egne personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på post@magnuslegal.no eller per post:

Advokatfirmaet Magnus Legal AS

PB 904 Sentrum

5808 Bergen

Endringer i denne erklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre eller oppdatere denne erklæringen. Alle endringer gjelder fra tidspunktet de ble publisert. Om du ønsker å vite når erklæringen sist ble oppdatert, finner du dette under «Sist oppdatert» nederst på siden. 

Sist oppdatert: 28.06.2018