Offentlige anskaffelser

Offentlig sektor kjøper inn varer, tjenester og bygge- og anleggsarbeider for om lag 520 milliarder kroner årlig (i følge regjeringen.no). Anskaffelsene gjelder alt fra innkjøp innenfor store byggeprosjekter, kjøp av konsulenttjenester, spesialisert utstyr til helsevesenet, tjenestebiler – og et utall andre varer og tjenester.

Det norske regelverket om offentlige anskaffelser bygger i hovedsak på EU-direktiver som Norge er bundet til å implementere gjennom EØS-avtalen. Formålet med regelverket er å bidra til økt verdiskapning i samfunnet basert på forretningsmessighet og likebehandling. Regelverket er omfattende og byr på både praktiske og rettslige utfordringer for offentlige innkjøpere og for leverandører til det offentlige.

Offentlig innkjøper

Våre spesialister har lang erfaring og god kjennskap til reglene og hvordan disse håndheves.

Leverandør til offentlig sektor

Konkrete råd, og hjelp til den delen av anbudsprosessen du ønsker bistand med.

Magnus Legal samarbeider med Inventura på offentlige anskaffelser
For at du som kunde skal få tilgang til den beste ekspertisen innen offentlige anskaffelser har Magnus Legal inngått et samarbeid med Inventura.

Inventura – eksperter på innkjøpsdrevne verdikjeder
Inventura er et norskeid konsulentfirma som spesialiserer seg på innkjøp og offentlige anskaffelser, samt effektivisering og utvikling av innkjøpsdrevne verdikjeder. Inventura har ca 80 jurister, økonomer, ingeniører og andre fagfolk, som brenner for gode innkjøp, og kan lose kundene trygt gjennom utfordrende farvann knyttet til både offentlige anskaffelser og anbud eller innkjøp i privat sektor. Inventura har erfaring fra de fleste bransjer, og bistår både innkjøpere og tilbydere. De har kontorer i Oslo og Bergen, og kunder over hele Norge. 
Les mer på nettsiden: www.inventura.no

Spør våre spesialister om offentlige anskaffelser.

Kontakt meg (web)

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til at Magnus Legal og vår samarbeidspartner på offentlige anskaffelser, Inventura, kan benytte seg av oppgitt kontaktinformasjon til å kontakte deg for å besvare ditt spørsmål. Det vises for øvrig til vår erklæring om personvern og cookies. Inventura personvernerklæring