Hei, jeg heter Magnus. Hva kan jeg hjelpe med?

Magnus Legal er Miljøfyrtårnsertifisert

Å være miljøsertifisert er for oss en måte å dokumentere å vise at vi tar et aktive skritt mot en grønnere, mer bærekraftig fremtid.

Vår miljøpolicy

Vi mener at alle kan bidra til et mer bærekraftig samfunn. For å sikre et solid grunnlag og ta gode beslutninger for vår forretningsdrift og miljøtiltak, bruker vi våre tre kjerneverdier som ledestjerner.

Vår første kjerneverdi, service, handler om hvordan vi skal behandle våre klienter og kolleger med respekt og profesjonalitet. Den neste verdien, engasjement, understreker viktigheten av å ha dedikerte medarbeidere som oppriktig bryr seg om samfunnet og menneskene rundt oss. Til slutt har vi lagånd, som vi mener er avgjørende for å nå våre mål. Godt samarbeid og sterk lagånd er fundamentet for vårt bærekraftsarbeid.

Våre tiltak og handlinger

  • Implementere konkrete tiltak for å redusere vårt eget miljøavtrykk og inspirere våre ansatte til å gjøre det samme.
  • Være en pålitelig sparringspartner for våre klienter, der vi integrerer bærekraftsmålene i deres virksomhet.
  • Støtte prosjekter som fremmer FNs bærekraftsmål.
Mål 13 Bokmål

FNs bærekraftsmål nr. 13

Handle umiddelbart for å bekjempe klimaendringer og konsekvensene av dem. 

Miljofyrtarn Setifisert Emblem 450X500px

Om Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er trolig det mest velkjente sertifiseringsmerket i Norge. Sertifiseringen er en klar pekepinn for forbrukere og markedet at vår bedrift tar konkrete skritt for å sikre planetens fremtid.

Det var en omfattende prosess for å bli kvalifisert til Miljøfyrtårn. Arbeidet har skapt en intern bevisstgjøring ved at vi har etablert nye miljøvennlige rutiner. Veien videre som Miljøfyrtårnsertifisert bedrift betyr kontinuerlig forbedring slik at vi fremover kan bli enda mer bærekraftig.

format_quote
Jeg er utrolig stolt over at Magnus Legal er Miljøfyrtårnsertifisert. Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling.

Henrik Moen | Advokat | Magnus Legal