Webinarer_Magnus_Legal

Webinarer

Slik at du kan holde deg oppdatert, effektivt.

Her kan du som næringsdrivende holde deg oppdatert. Vi setter jevnlig opp webinarer med nytt og nyttig innen våre fagområder. 

Vi gjennomgår praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi, og tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. Det er uforpliktende og gratis å delta. Under kan du klikke deg videre, og lese mer om våre planlagte webinarer.

Hold deg oppdatert. Meld deg på i dag!

Personvern og GDPR 27. januar 2021

I næringslivet har du ofte, og i forskjellige sammenhenger, behov for å behandle og lagre personopplysninger. Da er det viktig at du gjør det riktig.

Verdiskapende styrearbeid 18. februar 2021

Hvordan sikre at styret gjør en profesjonell jobb? Det handler mye om strategi. Et godt styre bidrar til å utvikle selskapet.

 

 

Opptak av tidligere webinarer finner du her: 

Oppsigelser, permittering og oppsigelser under permittering 18.11.2020:

Koronapandemien har dessverre skapt økonomiske utfordringer for atskillige virksomheter i Norge. Mange har ansatte som er permittert, og noen vurderer mer permanente nedbemanninger i form av oppsigelser. Vi satt sammen et webinar om reglene som gjelder nå, og hva du som arbeidsgiver bør gjøre.

  • Oppsigelser
  • Permittering
  • Oppsigelser under permittering

Erik Engeland har jobbet med arbeidsrett i over 20 år. Han har skrevet oppslagsverk, og har vært en mye brukt foredragsholder for regnskapsførere, revisorer, finansrådgivere og HR-ansvarlige siden 1997.