Leverandør til offentlig sektor

Regelverket for offentlige anskaffelser er komplisert og detaljert, noe som byr på utfordringer for leverandørmarkedet. Våre advokater har praktisk erfaring fra både offentlig og privat sektor. Vi gir deg konkrete råd, og hjelper deg med den delen av anbudsprosessen du ønsker bistand til.

Bli med i konkurransen

Det samlede innkjøp av varer og tjenester for offentlig sektor utgjorde nesten 480 milliarder kroner i 2015 (ifølge SSB). Anskaffelsene gjelder alt i fra innkjøp innenfor store byggeprosjekter, kjøp av konsulenttjenester, spesialisert utstyr til helsevesenet, tjenestebiler – og et utall andre varer og tjenester.

Vi opplever ofte at leverandører blir avvist pga feil i tilbudet som leveres. Lar du en av våre spesialister bruke noen timer på å gjennomgå tilbudet og sjekke at det svarer på det offentlig oppdragsgiver ber om, kan du sikre deg at ditt tilbud blir tatt med i betraktningen når kontrakt skal tildeles.

Hva vil du ha hjelp med?

  • Markedsovervåkning og posisjonering – finn frem til potensielle kunder og konkurranser
  • Utforming av et best mulig tilbud
  • Forhandlinger med offentlige oppdragsgivere
  • Kreve innsyn
  • Klage på kontraktstildeling
  • Begjære utsatt tidspunkt for kontraktsinngåelse (midlertidig forføyning)
  • Utforming av klager til KOFA
  • Rettslige prosesser og krav om erstatning

Magnus Legal samarbeider med Inventura på offentlige anskaffelser
For at du som kunde skal få tilgang til den beste ekspertisen innen offentlige anskaffelser har Magnus Legal inngått et samarbeid med Inventura.

Inventura – eksperter på innkjøpsdrevne verdikjeder
Inventura er et norskeid konsulentfirma som spesialiserer seg på innkjøp og offentlige anskaffelser, samt effektivisering og utvikling av innkjøpsdrevne verdikjeder. Inventura har ca 80 jurister, økonomer, ingeniører og andre fagfolk, som brenner for gode innkjøp, og kan lose kundene trygt gjennom utfordrende farvann knyttet til både offentlige anskaffelser og anbud eller innkjøp i privat sektor. Inventura har erfaring fra de fleste bransjer, og bistår både innkjøpere og tilbydere. De har kontorer i Oslo og Bergen, og kunder over hele Norge.

Les mer på nettsiden: www.inventura.no

Spør våre advokater om tilbud til det offentlige.

Kontakt meg (web)

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til at Magnus Legal og vår samarbeidspartner på offentlige anskaffelser, Inventura, kan benytte seg av oppgitt kontaktinformasjon til å kontakte deg for å besvare ditt spørsmål. Det vises for øvrig til vår erklæring om personvern og cookies. Inventura personvernerklæring