Internasjonal virksomhet

Internasjonal virksomhet

Magnus Legal er medlem av MSI Global Alliance, et ledende internasjonalt nettverk av uavhengige advokat-, revisjons- og regnskapskontor. 
Det gjør oss til et trygt valg for selskap med internasjonal virksomhet.

Internasjonal virksomhet

Å drive virksomhet med suksess over internasjonale grenser krever ikke bare detaljert kunnskap om lokale lover, skattesystemer, forskrifter og skikker, men erfaring, ferdigheter og ressurser for å støtte forretningsvirksomheten globalt.

Vårt råd er at du benytter en lokal rådgiver i landet du skal drive virksomhet i eller ønsker å utvide til. Dette må være en du kan stole på og en som behersker engelsk, som er det internasjonale forretningsspråket.

Se mer her: Driver du virksomhet i utlandet

 

 

 

Hjelp i mer enn 100 land

MSI Global Alliance er et internasjonalt nettverk med over 250 uavhengige medlemsfirma i mer enn 100 land over hele verden. Medlemsfirmaene består av anerkjente, engelsktalende advokat-, revisjons- og regnskapskontor. Alle deler et felles ønske om å tilby sine kunder personlig service og verdi for pengene.

Tilgang til dette nettverket er verdifullt for alle bedrifter som driver grenseoverskridende virksomhet, og som har behov for bistand i andre land. Nå kan du, via Magnus Legal, enkelt få kontakt med advokater og profesjonelle rådgivere for å løse dine problemer - uansett hvor i verden du skal gjøre forretninger.

For ytterligere informasjon om MSI Global Alliance, se http://www.msiglobal.org/

 

 

 

 

Doing business guides

Her kan du gratis laste ned business guider for de forskjellige MSI-landene. Kontakt oss gjerne om du vil at vi skal sette deg i kontakt med et av de andre medlemsfirmaene. 

Doing business guides

Last ned oversikt over MSI

Medlemmene i MSI stoler på hverandre og er forpliktet til å prioritere hverandres kunder.

Last ned oversikt

 

 

Spør våre advokater om hjelp i andre land.

Kontakt meg (web)

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til at Magnus Legal kan benytte seg av oppgitt kontaktinformasjon til å kontakte deg for å besvare ditt spørsmål. Det vises for øvrig til vår erklæring om personvern og cookies.