EiendomsForum

Slik at du kan ligge ett steg foran.

I samarbeid med   

 

Magnus Legal og Azets arrangerer EiendomsForum i Oslo, Bergen og Trondheim. Gjennom jevnlige samlinger, med fokus på faglige og strategiske emner, har vi skapt et forum hvor alle som arbeider med fast eiendom, kan møtes for å dele erfaringer, få faglig påfyll, utvikle og inspirere hverandre.

Vi har arrangert EiendomsForum flere steder i landet helt siden 2011, og gjennom årene har vi presentert mange spennende lokale og nasjonale foredragsholdere. For deg som jobber med eiendom, er dette en arena hvor du kan knytte kontakter innen din bransje, få siste nytt om regelverket som regulerer fast eiendom og ny innsikt fra andre aktører i eiendomsbransjen.

Det er uforpliktende og gratis å være med. Under kan du klikke deg videre og lese mer om våre planlagte forumer.

Hold deg oppdatert. Meld deg på i dag!

 

EiendomsForum 2020 er selvfølgelig påvirket av koronapandemien. Akkurat nå møtes vi ikke fysisk for networking. Vi takker alle som deltok på webinar i juni, oktober og desember. Vinterens og vårens webinarer/seminarer er under planlegging og vi oppdaterer denne siden fortløpende. Følg med! :-)

 

 

 

Se opptak av EiendomsForum 15.10.2020:

Hva skjer med utleiemarkedet nå?
Eiendomsselskapet Technopolis er etablert i Finland, Estland, Litauen, Russland, Sverige og Norge og tilbyr utleie av fleksible kontorløsninger. Hva tenker de om fremtidens utleiemarked nå som koronapandemien har endret måten vi jobber på?

Koronaoppdatering
Status på tiltaksordningene som har betydning for eiendomsbransjen.

Statsbudsjettet 2021
Vi dykker ned i de viktigste nyhetene i Statsbudsjettet 2021 for deg
som arbeider innen eiendom.