EiendomsForum

Slik at du kan ligge ett steg foran.

I samarbeid med   

 

Magnus Legal og Azets arrangerer EiendomsForum i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Gjennom jevnlige samlinger, med fokus på faglige og strategiske emner, har Magnus Legal og Azets skapt et forum hvor vi som arbeider med fast eiendom, kan møtes for å dele erfaringer, få faglig påfyll, utvikle og inspirere hverandre.

Vi har arrangert EiendomsForum flere steder i landet helt siden 2011, og gjennom årene har vi presentert mange spennende lokale og nasjonale foredragsholdere. For deg som jobber med eiendom, er dette en arena hvor du kan knytte kontakter innen din bransje, få siste nytt om regelverket som regulerer fast eiendom, og ny innsikt fra andre aktører i eiendomsbransjen.

Det er uforpliktende og gratis å være med. Under kan du klikke deg videre og lese mer om våre planlagte forumer.

Hold deg oppdatert. Meld deg på i dag!

EiendomsForum i Trondheim 3. oktober 2019

Som utbygger, utleier eller selger av leiligheter, hus og andre bygninger kan det oppstå problemer om eiendommen blir angrepet av skadedyr. Vi setter fokus på denne kjedelige situasjonen og gir deg gode råd.

Høstens EiendomsForum er under planlegging og vi oppdaterer denne siden fortløpende. Følg med! :-)

 

 

 

Visma Advokater har byttet navn til Magnus Legal etter at Visma i 2016 solgte BPO-divisjonen. De andre selskapene som tilhørte BPO-divisjonen har byttet navn til Azets. Magnus Legal og Azets bevarer det tette samarbeidet, slik at våre kunder fortsatt får alle tjenestene de trenger på ett sted.