Ole Kvelstad Går Til Magnus Legal

Ole Kvelstad går til Magnus Legal

Ekspert på styreansvar, advokat Ole Kvelstad, starter 2. september i Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

 

Kvelstad kommer fra stillingen som partner og advokat i Advokatfirmaet Rasmussen & Broch i Bergen. Før det arbeidet han som politiinspektør i påtalemyndigheten i Bergen, advokat i Schjødt og i Tryg Forsikring (tidligere Vesta Forsikring). Han er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og spesialiserer seg på tvisteløsning, kontraktsforhandlinger, transaksjoner og styreansvar.

Vi har gleden av å ønske Ole Kvelstad velkommen til oss i Magnus Legal. Med sin lange erfaring og tyngde innen fagområder som er viktig for oss og for våre kunder vil Kvelstad utgjøre et svært positivt tillegg til staben, sier kontorleder i Bergen Synnøve Sørdal.

Kvelstad sier følgende: Magnus Legal har en profil som passer meg perfekt, med sin hovedkompetanse på økonomisk og praktisk jus for næringslivet. For meg er det viktig å være i konstant utvikling og i Magnus Legal ser jeg gode muligheter til å arbeide med flere spennende fagområder og finne gode løsninger for eksisterende og nye kunder.

 

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus og tilbyr forretningsadvokater med solid ekspertise innen en rekke forretningsjuridiske områder. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst, og styrker staben betraktelig med flere nye medarbeidere høsten 2019.

 

Kontakt Synnøve Sørdal +47 415 04 904

Kontakt Ole Kvelstad +47 977 36 979