Elise

Ny skatterådgiver til Magnus Legals Stavangerkontor

Elise Rustad startet 9. august som skatterådgiver i Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

Elise har en master i «Business Administration and Commercial Law» (Cand.merc.jur) fra universitetet i Aalborg. Hennes spesialisering er Transfer Pricing og hun har skrevet masteroppgave med tittelen «Transfer pricing utfordringer ved overholdelse av armlengdeprinsippet og immaterielle eiendeler i henhold til OECD Transfer Pricing Guidelines under COVID-19 pandemien».

"Vi har gleden av å ønske Elise Rustad velkommen til oss i Magnus Legal. Med sin relevante utdanning innen jus og økonomi vil Rustad utgjøre et svært positivt tillegg til staben", sier kontorleder i Stavanger Inger Lise Løvneseth.

Rustad sier følgende: "Magnus Legal har en profil som passer meg perfekt, med sin hovedkompetanse på skatt, og spesielt internasjonal skatt. I Magnus Legal ser jeg gode muligheter til å utvikle meg og til å arbeide med flere spennende fagområder. Jeg gleder meg til å ta fatt."

 

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst.

 

Kontakt: Inger Lise Løvneseth