Terese

Ny advokatfullmektig til Magnus Legals Oslokontor

Terese Eriksen Eldholm startet 11. januar som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

Eldholm kommer rykende fersk fra jusstudiene ved Universitet i Bergen og har vært trainee ved Oslo-kontoret det siste halvåret. Hun har skrevet masteroppgave innen sivilprosess. I tillegg har hun erfaring fra Jussformidlingen som saksbehandler.

Det er med stor glede vi ønsker Terese velkommen til oss (igjen), sier kontorleder ved Oslokontoret Christian Fredrik Magnus. Terese har arbeidet for Jussformidlingen under studiene. Det gjør at hun allerede har erfaring med selvstendig arbeid for kunder. Vi har lært Terese å kjenne som en effektiv og dyktig trainee. Hos oss vil Terese jobbe med arbeidsrett. I tillegg blir hun en del av vårt bærekraftsteam som skal arbeide målrettet for å bidra til en bærekraftig utvikling for oss selv, våre ansatte og våre kunder.

Eldholm sier: Jeg gleder meg veldig til å begynne på ordentlig i Magnus Legal. Til tross for koronapandemien var traineeoppholdet givende og lærerikt. Sakene og kundene jeg fikk arbeide med som trainee var spennende, og jeg ser nå frem til å ta fatt på nye utfordringer.  

 

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst.

Kontakt: Christian Fredrik Magnus