Linn Jordal Moastuen Pm

Ny advokat til Magnus Legals Oslokontor

Linn Jordahl Moastuen startet 1. juli som advokat i Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

Moastuen kommer fra stilling som advokat i Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård. Før det arbeidet hun som advokat i Dalan Advokatfirma og Deloitte. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen, og har to LL.M-grader fra CY Cergy Paris Université og University of Dundee. Hun spesialiserer seg på skatt, merverdiavgift og selskapsrett.

Vi har gleden av å ønske Linn Jordahl Moastuen velkommen til oss i Magnus Legal. Med sin lange og relevante erfaring innen fagområder som er viktig for oss og for våre kunder vil Moastuen utgjøre et svært positivt tillegg til staben, sier kontorleder i Oslo Christian Fredrik Magnus.

Moastuen sier følgende: Magnus Legal har en profil som passer meg perfekt, med sin hovedkompetanse på skatt, moms og økonomisk og praktisk jus for næringslivet. For meg er det viktig å være i utvikling og i Magnus Legal ser jeg gode muligheter til å arbeide med flere spennende fagområder og finne gode løsninger for eksisterende og nye kunder. 

 

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst.

 

Kontakt: Christian Fredrik Magnus