Marit Monsen Ny Daglig Leder I Magnus Legal

Marit Monsen tar over som daglig leder i Advokatfirmaet Magnus Legal AS

Fra 15. august tar Marit Monsen over stafettpinnen etter Christian Fredrik Magnus som daglig leder i Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

Monsen kommer fra stillingen som daglig leder i Møller Bil Drotningsvik i Bergen. Før det var hun daglig leder på Møller Bil Nesttun i 9 år. Hun er opprinnelig utdannet statsautorisert revisor og har bakgrunn fra Ernst & Young før hun startet i Møller. 


Det er med stor glede vi kan meddele å ha ansatt ny daglig leder i Magnus Legal. Med over 17 års ledererfaring fra Møller Bil og økonomisk bakgrunn får vi en leder som passer oss perfekt, sier avtroppende daglig leder Christian Fredrik Magnus. Advokatbransjen står foran store endringer fremover, og med Marit får vi inn et nytt perspektiv.

Magnus fortsetter som styreleder i selskapet og vil også arbeide videre som advokat. 


Monsen sier følgende: Jeg gleder meg stort til å lede Magnus Legal videre, og til å styrke selskapets posisjon som eksperter på økonomisk jus både for norske og utenlandske kunder. Det er mye spennende å se frem til. Det viktigste blir å ta vare på den positive bedriftskulturen slik at vi kan opprettholde de gode kunderelasjonene Magnus Legal er kjent for. 


Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst, og flere nyansettelser er ventet utover høsten.

 

Kontakt Christian Fredrik Magnus: 982 06 474

Kontakt Marit Monsen: 900 19 650