Anna B. Bjørnaas

Magnus Legal styrker teamet i Trondheim med erfaren eiendomsadvokat

Anna Bjørnaas startet ved Advokatfirmaet Magnus Legals avdeling i Trondheim 3. mai 2021.

Bjørnaas har lang erfaring med bistand til utbyggere, eiendomsutviklere, boligbyggelag og utleiere, samt med tvister som involverer fast eiendom. I Magnus Legal vil hun i tillegg følge opp sameier, borettslag, boligbyggelag og diverse forretningsførere. 

Bjørnaas er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, og har studert markedsføring, økonomi og ledelse ved Nord Universitetet.

"Det er med stor glede vi ønsker Anna Bjørnaas velkommen til oss", sier kontorleder ved Trondheimskontoret Laila Kristjansson. "Bjørnaas har akkurat den kompetansen og bakgrunnen våre kunder setter pris på for å håndtere alle typer saker relatert til fast eiendom. Bjørnaas skal også delta i vår eiendomsgruppe internt, og blir ansvarlig for å drifte EiendomsForum-satsningen videre i Trondheim."

Bjørnaas sier selv: "Jeg gleder meg til å bli en del av teamet i Magnus Legal i Trondheim og står nå klar til å hjelpe Magnus Legals kunder å lykkes med deres prosjekter."

 

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst, og styrker staben med flere nye medarbeidere i 2021.

 

Kontakt Laila Kristjansson +47 995 31 234

Kontakt Anna Bjørnaas +47 909 27 423