Vlora

Magnus Legal styrker teamet i Oslo med ny skatteadvokat

Vlora Haxhimehmedi startet 26. oktober som advokat i Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

Haxhimehmedi har tidligere arbeidet som skatteadvokat i EY og som bedriftsintern advokat i Wilhelmsen Ship Management. Hun har tidligere bistått både norske og utenlandske arbeidsgivere med rådgivning innen lovvalg, skatt på lønnsinntekter, rapportering, trygdespørsmål og avregninger, spesielt for ansatte som har arbeidet og flyttet over landegrensene.

Det er med stor glede vi ønsker Vlora velkommen til oss, sier kontorleder ved Oslokontoret Christian Fredrik Magnus. Med sin erfaring og tyngde innen fagområder som er viktig for oss og for våre kunder vil Haxhimehmedi utgjøre et svært positivt tillegg til staben i Magnus Legal.

Haxhimehmedi sier: Magnus Legal har en profil som passer meg perfekt, med sin internasjonale satsing og med fokus på økonomisk og praktisk jus for næringslivet. Jeg har lang erfaring innen rådgivning og veiledning på internasjonale forhold, og gleder meg til å bidra med gode løsninger for eksisterende og nye kunder.

 

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst.

 

Kontakt:

Kontorleder i Oslo, Christian Fredrik Magnus +47 982 06 474