Hektoen

Magnus Legal styrker teamet i Oslo med erfaren forretningsadvokat

Ellen-Karine Hektoen starter ved Advokatfirmaet Magnus Legals avdeling i Oslo 2. september.

Hektoen var forretningsadvokat i Nokia i 18 år med juridisk ansvar for Norden og Baltikum. Hun har bred forretningsjuridisk praksis i et internasjonalt miljø og jobbet særlig med kontraktsrett og fast eiendom. Hun har også lang erfaring med arbeidsrettslige spørsmål. Hektoen har også vært advokat hos Andenæs Aaløkken Veum Advokatfirma, hvor hun bla har arbeidet med prosedyre og varierte sivilrettslige spørsmål. 

Hektoen er utdannet jurist fra Universitetet i Tromsø. 

 

Det er med stor glede vi ønsker Ellen-Karine Hektoen velkommen til oss sier kontorleder for Oslokontoret Andreas W. Hennyng. Hektoen har akkurat den kompetansen og bakgrunnen våre kunder setter pris på for å håndtere selskapsrettslige og kontraktsrettslige saker. Hektoen skal også delta i vår eiendomsgruppe, og sammen med Mia Cecilie Lindstad blir hun ansvarlig for å drifte EiendomsForum-satsningen videre i Oslo.

 

Hektoen sier selv: Jeg gleder meg til å bli en del av teamet i Magnus Legal og står nå klar til å hjelpe Magnus Legals kunder med prosjekter innen forretningsjus.

 

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst, og styrker staben betraktelig med flere nye medarbeidere høsten 2019.

 

Kontakt Andreas W. Hennyng + 47 971 87 151

Kontakt Ellen-Karine Hektoen +47 970 88 641