EAG

Magnus Legal styrker staben i Stavanger

Elisabeth Årstad Gilje ble 1. august 2021 fast ansatt i Magnus Legal, etter å ha vært innleid siden 1. februar 2021

Elisabeth har lang erfaring som partner og regnskapsansvarlig i familiebedrift, først innen byggeindustrien og de siste årene innen utvikling av næringseiendommer i Stavanger sentrum.

Det er med stor glede vi endelig har signert avtale med Elisabeth. Hun har allerede utmerket seg som en positiv del av arbeidsmiljøet ved kontoret i Stavanger og våre kunder er svært fornøyd med innsatsen hittil. Med sin relevante bakgrunn skal Gilje arbeide med rådgivning, regnskap og lønn for våre utenlandske kunder sier kontorleder i Stavanger Inger Lise Løvneseth.

Gilje sier følgende: Etter å ha vært innleid fra Azets People i en periode er jeg nå glad for å være fast ansatt i Magnus Legal. Her er arbeidsmiljøet veldig hyggelig og det er mange spennende oppgaver å ta tak i for et bredt spekter av interessante kunder.

 

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst.

 

Kontakt: Inger Lise Løvneseth