PM Henrik Moen

Magnus Legal styrker staben i Oslo med ny advokatfullmektig

Henrik Moen startet 10. august som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

Moen kommer rykende fersk fra jusstudiene ved Universitet i Bergen. Han har en særskilt interesse for kunstig intelligens i et rettslig perspektiv, og har skrevet oppgave om kunstig intelligens og forholdet til opphavsrettslige spørsmål.

Han har tidligere vært trainee ved Magnus Legals kontor i Bergen, og det er med stor glede vi ønsker Henrik velkommen til oss, sier kontorleder ved Oslokontoret Christian Fredrik Magnus. Henrik har en spesiell kombinasjon av IT og jus, og blir en viktig del av vår satsing videre. Hos oss vil Henrik arbeide med digitale løsninger, utenlandske kunder, kjøp og salg av virksomhet og generell forretningsjus.

Moen sier: Jeg gleder meg veldig til å begynne i Magnus Legal igjen. Jeg har tidligere vært trainee ved Bergenskontoret, og det inkluderende arbeidsmiljøet er en av årsakene til at jeg valgte å komme tilbake etter studiene. Sakene og kundene jeg fikk arbeide med som trainee var spennende, og jeg ser nå frem til å ta fatt på nye utfordringer.  

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, og har ambisjoner om fortsatt vekst.

Kontakt Christian Fredrik Magnus +47 982 06 474