Beate Nygaard Magnus Legal

Magnus Legal styrker staben i Bergen med ny advokatfullmektig

Beate Nygaard starter 2. september som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

Nygaard kommer fra stillingen som juridisk rådgiver i Sjøfartsdirektoratet. Hun har tidligere vært trainee i Magnus Legal og arbeidet som konsulent ved Sparebanken Vest. Nygaard er utdannet jurist, og gikk ut fra University of Southampton i 2016.

 

Det er med stor glede vi ønsker Beate velkommen til oss, sier kontorleder ved Bergenskontoret Synnøve Sørdal. Beate er en av flere nye kolleger som starter nå i september, som en del av vår satsing videre. Hos oss vil Beate arbeide med selskapsrett, fast eiendom og generell forretningsjus.

 

Nygaard sier: Jeg gleder meg veldig til å begynne i Magnus Legal igjen. Jeg har tidligere vært trainee ved Bergenskontoret, og det inkluderende arbeidsmiljøet er en av årsakene til at jeg nå kommer tilbake. Sakene og kundene jeg fikk arbeide med som trainee var spennende, og jeg ser nå frem til å ta fatt på nye utfordringer.  

 

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst, og styrker staben betraktelig med flere nye medarbeidere høsten 2019.

 

Kontakt Synnøve Sørdal +47 415 04 904