Mia Lindstad

Magnus Legal henter avgiftsekspert til avdelingen i Oslo

2. september starter Mia Cecilie Lindstad ved Oslokontoret til Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

Lindstad kommer fra stillingen som advokat/Senior Tax Manager ved BDO Advokater AS. Hun har over 20 års erfaring og har jobbet blant annet hos Skattedirektoratet og Ernst & Young TAX AS før hun startet i BDO Advokater AS.

 

Lindstad passer vår profil perfekt, sier kontorleder ved Oslokontoret Andreas W. Hennyng. Hun har lang erfaring og er spesialisert innen merverdiavgift. Det er veldig positivt at hun har jobbet både med norske og internasjonale kunder tidligere. Mia vil bidra til å styrke vår satsing på eiendom samtidig som hun vil bli en ressurs for våre utenlandske kunder.

 

Lindstad sier: Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med ny stilling i Magnus Legal. Jeg ser store muligheter for utvikling av områdene moms og eiendom ved Oslokontoret og ser frem til å ta fatt.

 

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst, og styrker staben betraktelig med flere nye medarbeidere høsten 2019.

 

Kontakt Andreas W. Hennyng + 47 971 87 151

Kontakt Mia Cecilie Lindstad +47 982 06 212