Vi søker en studentmedarbeider til vår avdeling i Oslo for vårsemesteret 2019

Magnus Legal er et forretningsjuridisk advokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Vår visjon er å være beste arbeidsgiver. Vi tror nemlig at nøkkelen for å lykkes som advokatfirma er å ha dyktige medarbeidere som trives på jobb. Hos oss finner du derfor et godt faglig og sosialt miljø med gode utviklingsmuligheter for den enkelte. 

Vi søker en studentmedarbeider til vår avdeling i Oslo for vårsemesteret 2019

Avdelingen i Oslo består for tiden av fem advokater og én markedsansvarlig, og vi holder til i moderne lokaler i Dronning Eufemias gate 16 i Bjørvika.

Jobben som studentmedarbeider omfatter juridisk bistand til rettskildesøk, utredning av juridiske problemstillinger m.v., men også en del mindre spennende kontoroppgaver som bestilling av kontorrekvisita, arkivering og annet administrativt arbeid.

Stillingen som studentmedarbeider er en 20 % stilling; det vil si 8 timer én dag i uken. Det vil være en fordel om du har tatt første avdeling. For at dette ikke skal gå på bekostning av studiet ditt er vi svært fleksible med hensyn til forelesninger og eksamensforberedelser.

For ytterligere informasjon om stillingen, og for innsending av søknad, vennligst ta kontakt med Andreas W. Hennyng på awh@magnuslegal.no