magnus_legal.png

Ledig stilling som advokat / advokatfullmektig i Bergen

Advokatfirmaet Magnus Legal AS har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Vi har kunder over hele landet, og advokater som spesialiserer seg innen en rekke forretningsjuridiske fagområder.

Vår visjon er å være den beste arbeidsgiver. Vi tror nemlig at nøkkelen for å lykkes som advokatfirma er å ha dyktige medarbeidere som trives på jobb. Hos oss finner du derfor et godt faglig og sosialt miljø, med gode utviklingsmuligheter for den enkelte. Vi er også opptatt av mulighetene som ligger i teknologisk utvikling, og har et mål om å ligge langt fremme når det gjelder bruk av nye digitale verktøy.

Bistand til utenlandske kunder som skal etablere og drive virksomhet i Norge, og norske virksomheter som opererer i andre land, er et satsingsområde for oss. Gjennom vårt medlemskap i MSI Global Alliance har vi tilgang til et stort nettverk av advokater i mange land. 

Vår avdeling i Bergen vokser og vi søker derfor etter en advokat eller en advokatfullmektig

Avdelingen i Bergen består for tiden av åtte advokater/advokatfullmektiger og tre ansatte i administrasjonen. Vi holder til i nye, flotte lokaler og er lokalisert i et miljø med rådgivere, regnskapsførere, konsulenter og eiendomsmeglere.

På avdelingen arbeider vi hovedsakelig med skatt, merverdiavgift og spørsmål knyttet til fast eiendom, men også andre tilgrensende forretningsjuridiske områder. I tillegg har avdelingen et nært samarbeid med våre øvrige kontorer.

Som del av vårt firma må du raskt kunne fordype deg i juridiske problemstillinger, der målet er å finne praktiske løsninger som er verdifulle for kundene. Hos oss er det viktig med en kombinasjon av juridisk fagkompetanse og økonomisk forståelse.

Les mer og søk på stillingen her