Visma Advokater har byttet navn til Magnus Legal etter at Visma solgte BPO-divisjonen i 2016.

In 2017 Visma Advokater changed name to Magnus Legal, as a result of the sale of the BPO Division from Visma in 2016.

EiendomsForum

Slik at du kan ligge ett steg foran.

I samarbeid med    Azets

Magnus Legal og Azets arrangerer EiendomsForum i Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand og Stavanger. Gjennom jevnlige samlinger, med fokus på faglige og strategiske emner, har Magnus Legal og Azets skapt et forum hvor vi som arbeider med fast eiendom, kan møtes for å dele erfaringer, få faglig påfyll, utvikle og inspirere hverandre.

Vi har arrangert EiendomsForum flere steder i landet helt siden 2011, og gjennom årene har vi presentert mange spennende lokale og nasjonale foredragsholdere. For deg som jobber med eiendom, er dette en arena hvor du kan knytte kontakter innen din bransje, få siste nytt om regelverket som regulerer fast eiendom, og ny innsikt fra andre aktører i eiendomsbransjen.

Det er uforpliktende og gratis å være med. Under kan du klikke deg videre og lese mer om våre planlagte forumer.

Hold deg oppdatert. Meld deg på i dag!

EiendomsForum på Nordic Urban Assembly i Bergen 24. januar 2018

Norsk Eiendom, EiendomsForum i Bergen og Grønn Byggallianse arrangerer et delseminar i forbindelse med Nordic Urban Assembly i Bergen 24. januar kl 16:00-18:00 med tema: Grønne bygg med grønn finansiering

EiendomsForum i Oslo 25. januar 2018

Økonomisk forvaltning av eiendom. Byutviklingen i et moderne samfunn kan ende i kompliserte eiendomsforhold. I november tok vi opp noen av utfordringene ved å drifte slike eiendommer. Denne gang skal vi se på praktiske løsninger.

EiendomsForum i Bergen 15. mars 2018

Hvordan kan du påvirke prisen på banklånet: Bankene analyserer din bedrift og du måles opp mot andre aktører i samme bransje. Vi gjennomgår noen av de viktigste faktorene som påvirker finansieringen. Du vil også få råd til hvordan du kan forberede deg før du går inn i en prosess med en finansiell partner.

EiendomsForum i Bergen 31. mai 2018

Utbyggingsavtaler mellom private parter: Utbyggingsavtaler mellom private parter må være forutberegnelige og ivareta begge parter. Vi ser på hva utbyggingsavtalen bør inneholde, muligheter for finansiering og hvordan sikre egne interesser som utbygger.

 

Visma Advokater har byttet navn til Magnus Legal etter at Visma i 2016 solgte BPO-divisjonen. De andre selskapene som tilhørte BPO-divisjonen har byttet navn til Azets. Magnus Legal og Azets bevarer det tette samarbeidet, slik at våre kunder fortsatt får alle tjenestene de trenger på ett sted.